Header

Kyoto Animation lucrează la The Song of the Wandering Star, un proiect muzical cu Evan Call

Kyoto Animation au în plan un nou proiect modest: o carte ilustrată intitulată The Song of the Wandering Star, însoțită de un CD cu coloana sonoră realizată de Evan Call, care a colaborat ultima dată cu studioul pentru coloana sonoră a filmului Violet Evergarden, inspirată de muzica clasică romantică. Kyoto Animation va lansa noua lucrare sub noua sa casă de discuri Kyoani Muse Labo.

Povestea cărții ilustrate este centrată pe un băiat cu ochi albaștri pe nume Lazuli, care locuiește cu mama sa în pădure. Când împlinește 12 ani, acesta află că nu este adevăratul fiu al mamei sale și fuge de acasă, trist. Într-o biserică, el găsește un băiat blond pe nume Eden, care știe de fructul special încredințat lui Lazuli de către mama sa. Împreună, ei caută copacul care poartă fructul.

Taichi Ishidate, care a regizat Violet Evergarden printre alte lucrări ale Kyoto Animation, este regizorul proiectului. Shiori Yamazaki, care face parte din noua generație de artiști din studio, desenează fundalurile. Ayano Sato semnează povestea. CD-ul care va însoți coloana sonoră, realizat de Evan Call, va conține 13 piese, interpretate de o orchestră din Ungaria.

Hagureboshi no Uta este disponibil acum pentru precomandă pe site-ul Kyoto Animation și va fi oferit în avans, în număr limitat, în cadrul Comiket 103, pe 30-31 decembrie, la standul studioului.

S-ar putea să îți placă ...