Header

MAPPA animă un videoclip pentru Eve și Deu membrii formației de la PEOPLE 1

Se pregătește scena pentru o colaborare între MAPPA, Eve și Deu de la PEOPLE 1! Studio MAPPA a animat videoclipul piesei “Like the Flatwoods Monster”, un nou cântec al lui Eve și al vocalistului/basistului Deu de la PEOPLE 1. Eve a început să difuzeze videoclipul vineri.

În 2019, Wit Studio a animat un videoclip pentru Eve, iar CloverWorks a animat unul în octombrie 2020.

Atât Eve, cât și PEOPLE 1 au interpretat melodiile temei pentru Chainsaw Man, animația realizată de MAPPA. Eve a cântat și pentru Jujutsu Kaisen, un alt anime produs de MAPPA.

Eve este cunoscută ca artistă de cover-uri de cântece Vocaloid și ca una dintre cântărețele principale ale trupei japoneze indie einie. A interpretat melodia de deschidere “Ambivalent” pentru proiectul de scurt metraj anime Mecha-Ude al lui Sae Okamoto în 2018, precum și a doua temă de final “Yamiyo” pentru Dororo. Eve a interpretat, de asemenea, cântece pentru anime-uri precum Josee, The Tiger and the Fish, My Hero Academia și Bubble și a scris teme de final pentru The Promised Neverland și Night Head 2041.

PEOPLE 1 a interpretat melodia de deschidere pentru Ranking of Kings: The Treasure Chest of Courage. Printre membrii trupei se numără chitaristul bas Deu, chitaristul Ito și toboșarul Takeuchi.

 

S-ar putea să îți placă ...