Header

Shakira ajunge la un acord cu procurorii spanioli

După ce și-a susținut nevinovăția timp de aproape cinci ani, vedeta pop Shakira a ajuns la un acord de ultim moment pentru a evita riscul de a merge la închisoare în prima zi a procesului său pentru fraudă fiscală, luni, la Barcelona.

Shakira i-a spus magistratului care a prezidat ședința, José Manuel del Amo, că a acceptat acordul încheiat cu procurorii. Ea a răspuns pozitiv pentru a confirma că recunoaște cele șase capete de acuzare pentru că nu a plătit guvernului spaniol impozite în valoare de 14,5 milioane de euro între 2012 și 2014.

Procesul, care ar fi trebuit să includă mai mult de 100 de martori în următoarele săptămâni, a fost în schimb suspendat după doar opt minute. Procurorii au declarat în iulie că vor cere o pedeapsă cu închisoarea de opt ani și două luni și o amendă de 24 de milioane de euro pentru cântăreața, care a cucerit fani din întreaga lume pentru hiturile sale în spaniolă și engleză din diferite genuri muzicale.

Shakira a declarat, într-o declarație oferită de firma sa de relații publice, că a vrut să lupte în continuare, dar a pus pe primul loc familia, cariera și liniștea sa sufletească.

Shakira, al cărei nume complet este Shakira Isabel Mebarak Ripoll, are doi copii, Milan și Sasha, cu Gerard Piqué, vedeta de fotbal a Barcelonei. Cuplul a locuit împreună în Barcelona înainte de a-și încheia relația de 11 ani anul trecut. De atunci, ea locuiește în Miami.

După ce a triumfat joi la gala premiilor Latin Grammy de la Sevilla, Shakira le-a mulțumit fanilor săi din Spania pentru că au fost alături de ea în momentele bune chiar și în cele mai rele.

S-ar putea să îți placă ...