Header

The Rolling Stones anunță “Hackney Diamonds”, primul lor album după 18 ani

Într-o conversație în direct, miercuri, cu prezentatorul late-night Jimmy Fallon, grupul britanic – format din solistul Mick Jagger, chitaristul Ronnie Wood, scriitorul și chitaristul Keith Richards și toboșarul Steve Jordan – a anunțat că piesa Hackney Diamonds va fi lansată pe 20 octombrie.

Wood a spus că au început să își facă idei pentru un album în preajma Crăciunului de anul trecut și și-au dat un termen limită pentru a-l finaliza până la Ziua Îndrăgostiților. Au ajuns să aibă 23 de melodii care acoperă două albume. Viitorul album a fost finalizat în ianuarie și mixat în februarie.

Ultimul album de muzică originală al trupei The Stones a fost A Bigger Bang din 2005. Ei au sărbătorit 60 de ani de activitate ca trupă în 2022. Grupul a declarat că, de obicei, nu se gândesc prea mult la modul în care va fi primită muzica lor atunci când o creează.

Single-ul principal al albumului, “Angry”, a fost lansat miercuri. Videoclipul său o are în prim plan pe actrița Sydney Sweeney, care a jucat în serialele HBO Euphoria și The White Lotus și care a fost prezentă în public la anunț.

S-ar putea să îți placă ...