Header

Dublă victorie pentru Anime-ul Oshi no Ko în cadrul Yahoo! Japan Search Awards 2023

yahoo search awards

Anime-ul Oshi no Ko încheie anul 2023 cu o dublă victorie, fiind pe primul loc la categoria Anime, iar melodia de deschidere “Idol” de YOASOBI este pe primul loc la categoria Muzică a Yahoo! Japan Search Awards 2023.

Cel mai recent film al lui Hayao Miyazaki, “The Boy and the Heron”, este în fruntea categoriei Film, iar The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom este în fruntea categoriei Jocuri. Mamoru Miyano, care a dat voce personajelor din mai multe seriale anime din anul 2023, inclusiv Ōoku: The Inner Chambers și The Marginal Service, este în fruntea categoriei Voice Actor.

Premiile Yahoo! Japan Search Awards sunt acordate pe baza numărului de căutări pentru un anumit termen în comparație cu anul precedent. Sunt premiate persoanele, produsele și mediile care înregistrează cea mai mare creștere drastică a căutărilor în comparație cu anul precedent. Rezultatele din acest an iau în considerare datele din perioada 1 ianuarie – 15 octombrie.

Anime-ul de televiziune al manga Oshi no Ko de Aka Akasaka și Mengo Yokoyari a avut premiera în Japonia pe 12 aprilie, cu un prim episod de 90 de minute. HIDIVE a difuzat anime-ul pe măsură ce a fost difuzat în Japonia și difuzează, de asemenea, și o variantă dublată în limba engleză. Compania a declarat că anime-ul a devenit “lansarea seriei nr. 1 din istoria serviciului de streaming”. Al doilea sezon al anime-ului va fi difuzat în 2024.

Filmul a fost premiat recent de Florida Film Critics Circle pentru cel mai bun film, fiind pentru prima dată când un lungmetraj de animație primește acest premiu. Academia de Arte și Științe Cinematografice l-a preselectat pe Joe Hisaishi pentru categoria Muzică la Premiile Oscar 2024 pentru acest film.

Anul trecut, Spy×Family, vocea lui Anya Forger Atsumi Tanezaki, “Zankyō Sanka” de Aimer, și Splatoon 3 au fost câștigătorii la categoriile Anime, Actor vocal, Muzică și, respectiv, Joc. Jocul The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom pentru Nintendo Switch a fost lansat pe 12 mai și a vândut peste 10 milioane de unități la nivel mondial în primele trei zile de la lansare.

S-ar putea să îți placă ...